Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως Marketing Executive. Εργάστηκε για περισσότερα χρόνια ως στέλεχος πολυεθνικής και ελληνικής εταιρίας, ενώ μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με επιχειρήσεις ως εξωτερικός συνεργάτης, Company Consultant & Seminar Instructor σε θέματα Brand Management & Marketing Strategic Management, υιοθετώντας μια  ανθρωποκεντρική – ολιστική οπτική.

Το 2000 η αγάπη της για την παραγωγή και μετάδοση της γνώσης της έστρεψε σε  academic career,  και μέχρι το 2016 ήταν Μέλος ΔΕΠ (Λέκτορας και Επίκουρη Καθηγήτρια) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από τον Φεβρουάριο 2018 κατέχει τη θέση της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής της καριέρας έχεις συγγράψει πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει συμμετάσχει σε επιστημονικά συνέδρια, καθώς επίσης έχει εμπλακεί στη (συν-)συγγραφή σε πανεπιστημιακά συγγράμματα και βιβλίο, ενώ της έχουν ανατεθεί σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, έχει επιβλέψει δεκάδες διπλωματικές και έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση διδακτορικών διατριβών, τέλος της έχουν απονεμηθεί Αριστεία Διδασκαλίας, ως αναγνώριση του διδακτικού της έργου.

 

Παράλληλα με την ακαδημαϊκή της πορεία, η πίστη και αγάπη της για τους νέους ανθρώπους την έστρεψαν στην Ψυχολογία (με απόκτηση τίτλου στη Συστημική Ψυχολογία και το Coaching), όπου είναι  Certified Coach από το University of Cambridge, UK. Καθώς πιστεύει στη σημασία της ενδυνάμωσης ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων προς την εκπλήρωση του δυναμικού τους, αποτέλεσε τον εμπνευστή και ανέλαβε την πρωτοβουλία εισαγωγής του πρώτου Personal Development Program, σε ελληνικό πανεπιστήμιο, όπου «έτρεχε» στο ΟΠΑ για περισσότερα από 7 χρόνια.